Online administratie ZZP-er en kleine ondernemers

Opzetten online administratie en facturatie pakket

U kent het wel. U bent bezig met uw vak en een potentieële klant wil graag een offerte ontvangen. De offerte geeft toch ook uw manier van werken weer, dus die moet er netjes en verzorgd uitzien. Tot nu toe deed u dat altijd in Excel of Word want dat was makkelijk en goedkoop. Maar oh wee als het lettertype aangepast moet worden, of een extra regel toegevoegd of verwijderd moet worden. Dat zat u veel te lang te prutsen omdat u geen “computer” man bent en had u de computer al lang uit het raam willen gooien. Het zelfde liedje met de facturen. En als u alles eindelijk goed heeft geregeld…. crasht uw computer…. weg facturen, weg offertes… dan zakt de moet u helemaal in uw schoenen.

Maar nu is er een oplossing: Online facturen en offertes maken!

Via het online pakket van MoneyBird kunt u alles via internet regelen. Van offerte tot factuur, via e-mail of via de post. Zelfs met een betaal link naar Ideal in de digitale versies als u dat wenst. Het gemak dient de mens!

Qwerty realisatie kan u helpen om eenmalig het systeem in te richten en aan uw wensen aan te passen met uw eigen lettertype en logo of briefpapier. Zodat uw offertes en facturen een professionele en eenduidige uitstraling hebben.

Ik noem een aantal van de vele voordelen even op:

  • Makkelijk facturen maken
  • Makkelijk offertes maken
  • Geen namen en adressen meer overtypen, eenmalig invoeren is voldoende
  • Overzicht van openstaande facturen
  • Altijd een backup, want het werkt via internet op computers die goed gebackupt worden
  • Crasht uw eigen computer, geen nood, u heeft toegang vanaf elke computer met een internetverbinding met behulp van uw inlognaam en eigen wachtwoord.
  • Mogelijkheid tot het laten versturen per e-mail of per post (u hoeft niet zelf te printen en naar de brievenbus, dit kan automatisch)
  • enz. enz.

Excel-facturen maken vs MoneyBird

Er zijn meerdere redenen waarom talloze ondernemers geen Excel-facturen meer maken, maar in plaats daarvan alles via MoneyBird doen. De belangrijkste reden is dat zij het zichzelf en hun klanten graag zo gemakkelijk mogelijk maken. Digitaal factureren is dé manier om tijd en geld te besparen. Zo kun je in een elektronische factuur bijvoorbeeld een link naar iDeal of PayPal toevoegen. Daardoor kan de klant direct betalen en hoef je minder vaak een herinnering te sturen. Bovendien zorgt MoneyBird altijd voor overzicht in je administratie.

Wil je ook overstappen van Excel-facturen maken naar digitaal factureren?

Als u overtuigd bent van de mogelijkheden, of het systeem eens wilt bekijken, dan kan dat. U kunt een proefabonnement afsluiten en de mogelijkheden kosteloos zelf testen.

Wilt u dat wij u helpen om uw eigen huisstijl toe te passen en in te voeren, dan kan dat. Neem hiervoor contact met ons op.

MoneyBird